Имението Калбертсън в Ню Олбани, щата Индиана е наистина

...
  Имението Калбертсън в Ню Олбани, щата Индиана е наистина
Коментари Харесай

Имението Калбертсън – едно прокълнато място

 

Имението Калбертсън в Ню Олбани, щата Индиана е в действителност проклето място с ужасна история. Имението се намира наоколо до Луисвил, Кентъки. Един есента нощ през 1888 година къщата била ударена от гръмотевица, която предизвикала пожар, вследствие на който бил развален съвсем целия интериор и починали всички намиращи се вътре. Дълги години по-късно никой не смеел да живее в имението. Хората твърдели, че къщата е прокълната и че там са душите на умрелите в пожара хора.

Проклетата постройка била изоставена до 1933 година, когато била закупена от лекар Харолд Уеб. Лекарят се преместил там със фамилията си и станал практикуващ доктор от у дома, който имал доста клиенти.

След известно време децата на доктора почнали да описват истории за мрачен човек, влизащ в стаята им през стената. Под постройката се чували странни шумове. Чували с дрънчащи вериги, викове, а ужасни миризми се просмуквали през пода. Д-р Уеб и брачната половинка му в началото не обръщали внимание на детски истории и ги считали за небивалица, само че не можели да подценен звуците и миризмите, идващи от мазето на къщата. Д-р Уеб решил да слезе в мазето и да го изследва, като споделил на фамилията си да го чакат горе. Когато се върнал, обяснил че не видял нищо извънредно. Но децата траяли да приказват за своите нощни посетители, а миризмите и звуците останали.

Скоро някои пациенти на доктора почнали мистериозно да изчезват, а самият той станал раздразним и злобен. В последна сметка, в професионален проект той претърпял огромни загуби, тъй като доста от хората се отказали от услугите му.

През 1934 година един от дребното останали пациентидошъл в уречения час и видял, че вратата е заключена. Обадил се в полицията, която пристигнала и разрушила вратата, а пред очите им се разкрила ужасна картина. Къщата била пълн а с мъртви тела. Цялото семейство Уеб било брутално убито. Огледът на дома разкрил още по-ужасна загадка. В сутерена на къщата ималко доста секрети тунели и скрити стаи, в които докторът заточил своите изчезнали пациенти и в които провеждал своите чудовищни опити.

След провелото се следствие домът бил заключен и  стоял зарязан. През 1987 година имнието било отворено като страховита атракция. Хората го посещават в границите на турове по мистериозни места. Дори през днешния ден личният състав, обслужващ имението, оповестява за странни катастрофи в постройката, като някои от чиновниците отхвърлят да работят  в него.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР